کفش طبی استاندارد

کفش طبی استاندارد چه ویژگی هایی دارد؟

کفش طبی استاندارد نقش مهمی در راحتی و پشتیبانی از پا را در هر شرایطی دارد و هنگام راه رفتن کمترین فشار را به پا و ستون فقرات وارد می کند. به طور متوسط و میانگین هر فرد در روز بین 5 تا 10 هزار قدم پیاده روی می کند و بر اساس این آمار و استفاده مکرر و طولانی مدت در روز اگر کفش از استاندارد بالایی برخوردار نباشد باعث آسیب های جدی در نواحی مختلف بدن می شود یکی از دلایل توصیه در استفاده از کفش طبی استاندارد ایجاد آرامش و راحتی پا در حال حرکت است.

بسیاری از افراد به سلامتی پای خود بی توجه هستند و باعث به وجود آمدن بیماری مفصلی و سرعت بخشیدن به بیماری های مخصوص کفش نا مناسب می شوند در حالی که پا نقش مهم و به سزایی در بدن دارد. به طور کلی انتخاب کفش طبی استاندارد در روش صحیح راه رفتن و سلامت پا نقش مهمی دارد و در هنگام پیاده روی احساس خستگی را دور می کند.

این کفش با طراحی خاص پزشکی تولید می شود کفش استاندارد برای دو دسته از افراد مورد استفاده قرار می گیرد: افرادی که با نوعی از مشکلات موجود در پای خود احساس ناراحتی می کنند و یا افرادی بدون مشکل که استفاده از کفش های راحت تر را ترجیح می دهند در این مقاله به بررسی ویژگی کفش طبی استاندارد می پردازیم.

 معرفی کفش طبی استاندارد

پاها عضو حساس و مهم در ساختار بدنی انسان می باشد که محافظت از آن برای مبتلا نشدن به بسیاری از بیماری ها دارای حائز اهمیت است. کفش استاندارد در ابعاد و سایز های متفاوت تولید می شود که فاقد پاشنه است و هیچ فشاری از ناحیه پنجه به پا وارد نمی شود برخلاف باور عمومی این کفش فقط برای افراد بیمار در ناحیه پا و مسن طراحی نشده است و تمام سنین می توانند از آن بهره ببرند کفش طبی استاندارد انتخابی مناسب برای سلامتی پا بدون احساس ناراحتی بوده و پشتیبانی همه جانبه از کف پا، قوس و بالای پا را فراهم می کند خاصیت و مزیت اصلی این کفش در اطلاح حرکات پا و قدم زدن است.

کفش طبی استاندارد مناسب، همواره با رعایت اصول و ساختار کفش ارتوپدی تولید می شود و تمام جوانب یک کفش طبی مناسب در آن رعایت شده باشد. کفش استاندارد از سایر کفش های معمولی متمایز بوده و از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار است این کفش زیر نظر افراد متخصص ارتوپد با مطالعات علمی دقیقی در خصوص ساختار پا و ستون فقرات طراحی ساخته و تولید می شود بنابراین استفاده از کفش طبی استاندارد به دلیل ویژگی و خاصیت متفاوت از کفش های دیگر بسیار مناسب و تاثیرگذار می باشد.

این کفش نقش مهم و تاثیرگذاری در ظاهر پای غیرمعمول و درمان بیماری عصبی پا صافی کف پا آسیب و صدمات پیچیده بد شکلی پا و انگشتان پا و افراد مبتلا به نوروپاتی دیابتی کاهش بی حسی پا انگشت چکشی، بونیون، انحراف انگشتان، پهن شدن پا و مواردی از این قبیل را دارد. کفش استاندارد شرایط مطلوب برای راه رفتن دویدن و ایستادن را برای فرد فراهم می کند. احتمال مشکلات پا در زنان به دلیل استفاده نامناسب از کفش های پاشنه دار چند برابر از مردان می باشد به همین دلیل کفش طبی استاندارد هم برای زنان و هم مردان در تمام سنین توصیه می شود اما استفاده از آن در سالمندان به دلیل کهولت سن رایج تر است.

ویژگی های یک کفش طبی خوب کدامند؟

کف طبی استاندارد و قابل تعویض: کفش طبی استاندارد با طراحی کفی خاص نقش محافظت از پاهای شما را دارد و مانع فشار به ستوان فقرات می شود ساخت کفی طبی بر اساس ویژگی های کف قوس، کف پا طراحی می شود که از استحکام و استاندارد بالایی برخوردار است این کفش با وزن کم، ضخیم سبک و مواد اولیه مرغوب و درجه یک تولید می شود بهترین نوع کفی در کفش استاندارد کفی‌ هایی با خاصیت لاستیکی است اگر در کفش استاندارد هماهنگی لازم بین کف و قوس پا وجود نداشته باشد تعادل در هنگام ایستاندن برقرار نمی شود. کف کفش نقش مهم و به سزایی در انتقال نیرو از زمین به کف پا دارد به همین دلیل برای کاهش نیرو در هنگام ایستادن و دویدن استفاده از کفش استاندارد توصیه می شود کفی کفشی که قابلیت تعویض دارد در کاهش رطوبت، کم و زیاد کردن حجم کفش تاثیر دارد.

سایز و اندازه: کفش طبی استاندارد باید متناسب با سایز پا شما کاملا به اندازه باشد و از خرید سایزهای بزرگ و یا کوچک خودداری کنید زیرا سایز نامناسب باعث اختلال در خون رسانی پا، فشار زخم و ساییدگی ایجاد اختلال در انتقال نیرو و مشکلات دیگر می شود.

استاندارد قسمت جلویی کفش: کفش طبی استاندارد که با هدف سلامت پا برای افراد خاص و بیمار نیز تولید می شود باید از استاندار های لازم برخوردار باشد قسمت جلویی کفش طبی باید پهن باشد و محافظت خوبی را برای انگشتان پا هنگام راه رفتن در مقابل ضربات فراهم کند. همچنین قسمت جلویی کفش استاندارد طبی دارای فضای مناسب بوده و تنگ، گشاد نمی باشد و انگشتان پا در فضای کفش احساس راحتی می کنند.

رویه کفش: روزانه ساعات بسیاری پای افراد در داخل کفش می گذرد به همین دلیل علاوه بر انتخاب مناسب کفش، رویه کفش نیز دارای اهمیت می باشد. انتخاب رویه نامناسب باعث نرسیدن هوا به پا شده و زمینه بیماری های قارچی و بوی بد را فراهم می کند به همین دلیل در انتخاب رویه کفش طبی استاندارد دقت لازم را داشته باشید. رویه کفش مناسب بسته به نوع کفش مختلف می باشد رویه کفش طبی باید از انعطاف پذیری و استحکام بالایی برخوردار بوده و از پا در مقابل دمای بالا و پایین محافظت کند همچنین رویه داخلی کفش طبی از لایه های سیلیکونی قابل انعطاف ساخته می شود بهترین جنس رویه کفش استاندارد جنس چرم می باشد که باعث جذابیت و بالا بردن تنوع می شود.

وزن کفش: سبکی وزن از دیگر ویژگی های کفش طبی استاندارد می باشد به همین دلیل غالبا از رویه چرم به دلیل وزن سبک استفاده می کنند کفش هایی که از وزن سنگینی برخوردار هستند جز دسته کفش های طبی به شمار نمی آیند.

زیره کفش: یکی از مهم ترین قسمت های کفش استاندارد زیره کفش است زیرا انتخاب کفش نامناسب باعث بروز مشکلات مفصل کمر و پا می شود. قالب زیره کفش به شکل قایقی طراحی می شود تا احساس راحتی را فراهم کرده و هیچ فشار و ضربه ای از جانب کفش به پا احساس نمی شود و پا در آرامش کامل است.

انعطاف پذیری نیز از دیگر خصوصیات کفش طبی استاندارد است تا در طولانی مدت به هنگام پیاده روی احساس خستگی را دور سازد زیره یک کفش استاندارد به صورت یک نواخت است و اندازه پاشنه آن زیر 1.5 سانت نمی باشد.

پشتی سفت و محکم: پشت کفش از دیگر قسمت های مهم و حائز اهمیت می باشد که علاوه بر ایجاد استحکام و توان قدرتی محکم باید احساس راحتی پا را فراهم کند.

مزایای استفاده از کفش طبی چیست؟

به طور کلی کفش طبی استاندارد از مزایای بسیاری برخوردار است و به بهبود کیفیت زندگی و درمان برخی از بیماری ها مانند بیماری خار پاشنه و درد در ناحیه پاشنه پا کمک شایعی می کند. پس با پوشیدن یک کفش استاندارد طبی می توانید احساس بهتری را ایجاد کنید و دیگر نگران ایستادن به مدت طولانی نباشید.

در اینجا به طور مختصر به مزیت کفش طبی استاندارد می پردازیم که عبارتند از :

  • محافظت از پا در برابر ضربات و فشار
  • افزایش و بالا بردن گردش فشار خون
  • سلامت تمام قسمت پا
  • احساس آرامش و راحتی فراوان
  • افزایش دامنه حرکات پا
  • رفع درد پا و تسکین سریع علائم از عدم تناسب پا
  • کاهش تورم پا در اثر پیاده روی زیاد
  • کاهش درد در نواحی مختلف پا
  • جلوگیری از بیماری های متفاوت مربوط به پا
  • استحکام و قدرت مفصل های پا
  • تضمین سلامت پا
  • جلوگیری عرق پا در کفش
  • مناسب افراد دیابتی
  • مناسب مشاغلی مثل آرایشگران و فروشنده ها

نتیجه کلی درباره کفش ارتوپدی

در بدو تولد پای انسان از سلامتی کامل برخوردار است و انسان در طول زمان با استفاده کفش نامناسب باعث صدمه و ایجاد بیماری های مختلف می شود اکنون وقت آن رسیده است تا در انتخاب کفش دقت بیشتری داشته باشید و نوع طبی را که برای آسایش و راحتی به خصوص برای شغل های پر مشغله در روز طراحی شده است را انتخاب کنید. پس کفش طبی استاندارد مناسب از بهترین گزینه های انتخاب برای پا است که از بیماری پوستی و عضلانی جلوگیری می کند. همانطور که طراحی و تولید کفش طبی برای زنان، مردان و کودکان متفاوت است اما از یک قانون و رویه ساخت برای همه نوع آن استفاده شده و قوس و برآمدگی پا در نظر گرفته می شود.

در نتیجه با رعایت استانداردها و حفظ کیفیت کفشی که شما را از هر نوع بیماری و فشار از ناحیه پنجه به پا دور می کند بنابراین پوشیدن کفش طبی استاندارد یکی از جالب‌ ترین روش‌ های درمان پا برای تمام مشکلاتی است که اشاره کردیم که با مزایای بسیاری همراه است و به بهبود کیفیت زندگی و سلامت شما می تواند کمک کند و در شما احساس بهتری را ایجاد کند تا دیگر نگران ایستادن و پیاده روی به مدت طولانی نباشید.

نوشتن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =